Kreiraj, gradi i razvijaj svoj startap uz našu pomoć i resurse!

Šta je Delta Biznis Inkubator?

Tromesečni program koji pomaže startapima iz oblasti nekretnina, poljoprivrede, logistike ili distribucije da razviju i unaprede svoj proizvod ili uslugu uz Deltine resurse: znanje, mentorstvo, finansije i poslovne kontakte.

Propulsion Fond partner je Delta Holdinga u razvoju i radu sa zajednicom.

Šta dobijate u Inkubatoru?

  • ​Podršku, znanje, konsultacije i mentorstvo stručnog tima Delta Holdinga i biznis konsultanata.
  • Podsticajno okruženje, zadatke i sve što vam treba da svoj startap lansirate ka uspehu.
  • Edukacije o relevantnim poslovnim temama i veštinama.
  • Mogućnost da razvijete svoj startap do faze investicije.
  • Finansijska sredstva.

Kome je ovaj poziv namenjen?

Ovo je poziv za vas koji imate startap ideju u oblasti nekretnina, poljoprivrede, logistike ili distribucije, ali vam nedostaju resursi za njenu realizaciju. ​

  • Za vas koji ste spremni da posvetite 3 meseca razvijanju startap ideje i prisustvujete mentorskim sastancima i edukacijama.
  • Za vas, koji ste radoznali, ambiciozni, inovativni, proaktivni, preduzetničkog duha. ​
  • Za vas, koji ste motivisani i želite da učite, radite i stvarate. ​
  • Za vas, koje greška neće pokolebati već ohrabriti da pokušate ponovo, drugačije.​
  • Za vas, koji ste hrabri, uporni, volite da rizikujete i spremni ste da nas ubedite da baš vaš startap treba da dobije mogućnost i resurse da se razvije.​

Kako da se prijavite?​

Popunjavanjem online formulara koji je aktivan tokom trajanja konkursa. Prijavljivanje trenutno nije moguće.

Podrška programu:

                 

                  

Mentori 2018.

Timovi koji uđu u proces inkubacije dobijaju pomoć, podršku i mentorstvo stručnog tima Delta Holdinga i biznis konsultanata.

Ana Jeremić

Menadžer kontrole kvaliteta

Ana Jeremić, dipl. ing. prehrambene tehnologije, u Yuhoru je od 2009. godine. Počela je kao asistent u odseku Kontrole kvaliteta, a od 2015. godine je na poziciji Menadžera kontrole kvaliteta i zadužena je za upravljanje reklamacijama, korektivnim merama i neusaglašenostima u svim procesima proizvodnje, kontrolu bezbednosti i kvaliteta proizvoda i sistema bezbednosti, saradnju sa kupcima i eksternim službama.

Bela Klašnja

Rukovodilac službe za razvoj aplikativnog softvera

Bela Klašnja, rukovodilac službe za razvoj aplikativnog softvera u Sektoru za Informacione tehnologije u Delta Holdingu je od 2009. godine. Prvo radno iskustvo na mestu softverskog inženjera sticala je na Novom Zelandu gde je diplomirala  na University of Auckland, Faculty of Science, major - Computer Science.

Biljana Kaličanin

Direktor voćarstva i povrtarstva

Biljana Kaličanin, Direktor voćarstva i povrtarstva u Delta Agraru,  započela je poslovnu karijeru 2001. godine u Pekabeti. Od  2017. godine u Delta Agraru organizuje i vodi prodaju i otkup voća i povrća. Odgovorna je za poslovanje hladnjača i otkupnih centara, koordinira rad kompanije Delta Frukt u Moskvi i izvoz i plasman klupskih sorti jabuka na teritoriji Srbije, Ruske federacije i zemalja u okruženju. Centri za otkup i distribuciju svežeg voća i povrća imaju za cilj da unaprede proizvodnju i ponudu voća i povrća iz Srbije. Svojim kooperantima Delta Agrar ugovorno obezbeđuje tehničku i savetodavnu podršku, nadgleda i kontroliše celokupni proizvodni proces i obezbeđuje plasman celokupne proizvodnje.

Bogdan Lačković

Menadžer za tehničku podršku i obuku

Bogdan Lačković, strukovni inženjer elektrotehnike i računarstva u Delta Autu je od 2006. godine. Danas je na poziciji Menadžera za tehničku podršku i obuku. U okviru kompanije Delta Automoto zadužen je za rad prvenstveno na vozilima marke HONDA, a otvaranjem Servisa 6+ preuzima i BMW program (od oktobra 2016). Sertifikovan je Honda Tehnički trener i nosilac više desetina sertifikata iz oblasti auto industrije.

Goran Radisavljević

Cluster IT Manager

Goran Radisavljević, Crowne Plaza Beograd, započeo je karijeru u hotelijerstvu 2012. godine, a već sledeće godine pridružio se našoj kompaniji kao deo PreOpening tima za hotel Crowne Plaza. Učestvovao je u otvaranju  hotela Intercontinental u Ljubljani. Osim toga, radi i kao predavač iz pojedinih oblasti IT. Na IT konferenciji  u Londonu 2017. godine dobio je 3 nagrade, od kojih je najznačajnija Technology Manager of The Year, u okviru IHG grupe za Evropu.  

Igor Đurić

Senior softver arhitekta

Igor Đurić, Senior softver arhitekta u IT Sektoru, iako diplomirani mašinski, izgradio je karijeru kao softverski inženjer. Radio je kao softverski arhitekta, vođa razvojnih timova, osnivač ogranka inostrane kompanije, direktor razvoja... Danas, aktivno vodi razvojni tim IT sektora Delte, zadužen je za web i mobilne aplikacije, web servise, interfejse, pozadinske API-je.

Ljiljana Kotaranin

Menadžer projektovanja i izgradnje

Ljiljana Kotaranin, menadžer projektovanja i izgradnje, u kompaniji Delta Real Estate je od 2014. godine. Poseduje licence odgovornog projektanta br 350 5341 03, licence odgovornog izvođača br 430 3286 03, licence za gas i radno iskustvo od 23 godine. Učestvovala je u brojnim projektima kompanije Delta Real Estate.

Luka Jelić

Direktor primarne proizvodnje

Luka Jelić, direktor primarne proizvodnje u Delta Agraru. Bio je prvo komercijalista u programu Pesticidi, zatim direktor imanja Topola i Jedinstvo, a od 2002. godine je direktor primarne poljoprivredne proizvodnje i rukovodi celokupnom poljoprivrednom proizvodnjom na svih pet imanja u okviru Delta Agrara, sa fokusom na ratarsku i povrtarsku proizvodnju.

Luka Popović

Direktor distribucije

Luka Popović, direktor distribucije, u Delta Agararu je od 2006. godine. Počeo je kao menadžer prodaje u semenskom programu, gde je bio odgovoran za prodaju, proizvodnju i doradu semena. Vrlo brzo je napredovao i 2008. godine postao direktor u programu semena. Od posebnog značaja je njegova uloga u partnerstvu sa Pioneerom – liderom na tržištu semena, jer je Delta Agrar ekskluzivni agent ovog brenda.

Marijana Mirković

Menadžer proizvodnje

Marijana Mirković, dipl.ing tehnologije, u kompaniji Fun&Fit je od 2008. godine. Prvo je bila angažovana na pozicijama supervizora proizvodnje, menadžera kvaliteta i savetnika za proizvodnju, da bi od 2017. godine preuzela poziciju menadžera proizvodnje. Zadužena je za organizaciju i optimizaciju rada ljudskih resursa u svom timu, planiranje proizvodnje i praćenje realizacije, kontrolu tehnoloških postupaka, praćenje zadatih ključnih pokazatelja učinka i dr.

Marko Isaković

Komercijalni direktor

Marko Isaković, dipl. saobraćajni inženjer u Delti je od 2008. godine. Počeo je kao asistent logistike, da bi za vrlo kratko vreme napredovao na poziciju menadžera logisitike u Yuhor trade sistemu. Na poziciji menadžer operacija u DTS-u bio je u periodu 2010 - 2014. Od 2015. godine vodi sektor prodaje najpe kao komercijalni menadžer, a poslednjih godinu dana kao komercijalni direktor.

Milan Puzović

Menadžer za energetsku efikasnost

Milan Puzović, dipl. ing. mašinstva u Delti je od 2007. godine. Karijeru je započeo kao menadžer tehničkog održavanja na projektu proizvodnje kafe u fabrici Calido café. Istovremeno u fabrici Florida bel paralelno je obavljao dužnosti menadžera održavanja i aktivno učestvovao u uvođenju sistema HACCP-a . Od 2014. godine je menadžer za energetsku efikasnost na nivou Delta Holdinga, odgovoran za celokupnu nabavku električne energije i kontrolu potrošnje.

Nebojša Zdravković

Trening BMW i projekt menadžer

Nebojša Zdravković, dipl. ing. mašinstva, u Delta Motorsu je od osnivanja 2007. godine kao servisni savetnik. Završio je 2009. godine BMW školovanje i postao BMW Certified Master Trainer. Danas je Trening i BMWi projekt menadžer, bavi se maloprodajnim standardima i projektima kao što je uvođenje BMWi u naš portfolio, Future Retail na nivou dilerske mreže, organizacijom i sprovođenjem obuka.

Nenad Jovančević

Key account menadžer

Nenad Jovančević, key account menadžer u Delti je od 2005. godine, a od 2007. je u prodaji. Najpre je radio kao agent prodaje, da bi nakon nepunih godinu i po dana napredovao na poziciju regionalni menadžer prodaje za Beograd u Beiersdorf diviziji. Od 2012. je u Ferrero diviziji, najpre na poziciji brend menadžer – planer, a poslednjih godinu dana radi kao key account menadžer zadužen za kupce Delhaize, Metro C&C i Dis.

Saša Mićić

Direktor fabrike Mioni

Saša Mićić, dipl. ing. elektrotehnike, u Delti je od 2007. godine. Karijeru je započeo kao upravnik fabrike Mioni, kao vođa tima za instalaciju i postavljanje tri proizvodne linije i fabričkih operacija flaširanja. Bio je lider za sertifikaciju standarda: ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, HACCP, NSF, IFS i pokrenuo je ideju proizvodnje vode pod privatnim robnim markama za maloprodajne lance. Od 2009. godine je direktor fabrike Mioni.

Vladan Lazarević

Menadžer projektovanja i izgradnje

Vladan Lazarević, dipl. ing. elektrotehnike, u kompaniji Delta Real Estate je od 2012. godine na poziciji koordinatora za projektovanje i izvođenje elektro instalacija. Licencirani je inženjer za projektovanje i izvođenje elektroenergetskih instalacija (licence br. 350 i 450), i registrovani sudski veštak, sa 15 godina radnog iskustva na međunarodnim projektima.

Vojislav Bošković

Direktor berzanskih poslova

Vojislav Bošković, u Delti je od 2002. godine kao komercijalista u Delta Agrohemiji, a nekoliko godina kasnije postaje direktor agrotrgovine. Karijeru je nastavio u Matijević grupi kao CEO kompanije Mat Agro, da bi se 2017. godine vratio u Delta Agrar. Kao direktor berzanskih poslova, rukovodi sektorom koji se bavi prometom berzanskih agroproizvoda.

Zoran  Đogić

Category menadžer voćarstva i vinogradarstva

Zoran  Đogić, category menadžer voćarstva i vinogradarstva, u Delta Agraru je od 2006. godine, a karijeru  je počeo kao referent voćarske proizvodnje. Od 2010. godine obavlja funkciju rukovodioca voćarske i vinogradarske proizvodnje na Agrarovim imanjima, sa akcentom na proizvodnju jabuka u Čelarevu i Zaječaru.

Zoran Uzelac

Direktor stočarstva

Dr Zoran Uzelac, direktor stočarstva, u Delta Agraru je od 2006. godine. Od 2016. godine je na funkciji direktora stočarstva, gde je odgovoran za proizvodnju stoke na svim imanjima i realizaciju prodaje. U stočarskoj proizvodnji, koja podrazumeva svinjarstvo, govedarstvo i ovčarstvo, koristi najsavremeniju tehnologiju i genetiku.